NIEUW


Een topper onder de huidverbetering.

Dieptereiniging door middel van fruitzuren

Het vochtekort wordt weer helemaal aangevuld en een heerlijke oogbehandeling ontbreekt ook niet.


Twee nieuwe alginaat maskers en in combinatie met microdermabrasie zorgen deze maskers voor een optimaal resultaat.

  • Intense Vitamin Mask…..masker werkt beschermend, ondersteunt de collagene werking bevordert de celvernieuwing. Het masker wordt aangemaakt met Hyaluron Gel voor een extra vochtvasthoudende werking.
  • Intense Lift Mask…..masker met natuurlijk Retinol(Vitamine A) bevordert de celvernieuwing en zorgt voor een mooie gladde stralende huid. Het masker wordt aangemaakt met Hyaluron Gel voor een extra vochtvasthoudende werking.

 

 

facebook_1469701140887

Cool Flexx Wax is een revolutionaire wax van de laatste generatie met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie!!

 

Puurr ZeN Ritueel

 

Een gezichtsbehandelingsritueel met een oosters tintje. Het begint al met de heerlijke ontspannende geur van de ZeN Rice Brand Oil met Jasmijn die ik tijdens deze behandeling gebruik. Bij de intro massage gebruik ik de ZeN kruidenstempels. Met de verwarmde stempels masseren we de spanning weg…gecombineerd met de chinese Tui-Na drukpunt massage. Een ontspanningsmassage ontbreekt ook niet. Terwijl het masker inwerkt ontvangt u extra drukpuntmassage van hoofdhuid, oor en voeten. Daarnaast werk ik met producten met een natuurlijk karakter en bindweefselmassage om de huid daadwerkelijk te verbeteren. Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen ge-epileerd, krijgt u een intensieve peeling, vapazone en worden onzuiverheden verwijderd!

Samen op weg naar huidverbetering!!

12742810_1126593680684763_4181086701690842603_n

 

20160422_180136